Начало / Екскурзии и почивки / СЪРБИЯ / ЕКСКУРЗИЯ ДО БЕЛГРАД
  • ЕКСКУРЗИЯ ДО БЕЛГРАД

    05.04.2024 -07.04.2024

ПРОГРАМА:

ДЕН 1 /05.04.2024/ Отпътуване от Пловдив в 06:00ч. Пристигане около обяд в Белград. Ппанорамна обиколка на града.По време на разходката ще посетите най-големия православен храм на Балканите и един от най-големите в Европа “Св.Сава”! След това се отправяме към историческия център на града,където ще посетите крепостта “Калемегдан” и главната улица.Свободно време и след това настанавяне в хотела. Нощувка и възможност за посещение на бохемския квартал”Скадарлия”,където ще можете и да вечеряте в типичен сръбски ресторант.

ДЕН 2/06.04.2024/ Ще имате възможност да посетите Нови Сад и да разгледате столицата на Войводина. Градът е известен със своята Австро-Унгарска архитектура.Ще имате панорамна обиколка,а след това свободно време,за да се потопите в атмосферата на втория по големина град в Сърбия. Отпътуване към Белград.

Ден 3/07.04.2024/ Отпътуване към България.Преди това, ще се отправим към скрития диамант на Белград ,а именно стария град “Гардош’’ .Ще успеете да видите главната улица на стария град както и часовниковта кула ‘’Гардош’’,от която се разкрива невероятна гледка към р.Дунав,р.Сава и града. Свободно време и отпътуване към България. Пристигане в Пловдив,късно вечерта.

РЕЗЕРВАЦИЯ