Начало / Екскурзии и почивки / ТУРЦИЯ / ЕКСКУРЗИИ / КАПАДОКИЯ - ЗЕМЯ НА ИСТОРИЯ И ПРИРОДНИ ЧУДЕСА

1 ДЕН

Отпътуване от Пловдив в 04:00ч по маршрут ГКПП Каритан Андреево - Анкара. Пристигане в Анкара. Настаняване в хотел 3* . Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН

Закуска. Освобождаване на хотела. Възможност за посещение на мавзолеят на Ататюрк, Музея на анадолските цивилизации. Отпътуване за Кападокия. По пътя ще имате възможност да се насладите на красиви пейзажи, както и ще имаме време за снимки на “Соленото езеро”. Пристигане в Кападокия. Настаняване в хотел 3 *. Вечеря. Нощувка

3 ден

Закуска.По желание целодневна екскурзия :  Посещение на подземния град Каймаклъ, конструиран между 5 и 10 век и служил като убежище от чуждестранни нашественици; природната крепост Учхисар, разположена на най - високия връх в Кападокия и предлагаща удивителна панорамна гледка; скалните църкви в Гьореме от 8 век; Юргюп - главен търговски център; Разглеждане на Червената долина на Дервент с причудливите вулканични образувания.

Вечеря. По желание вечеря в местен ресторант.

Нощувка

4ДЕН

Възможност за полет с балон. Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за Истанбул. Настаняване в хотел 3* . Възожност за вечеря в местен ресторант с шоу програма.

Нощувка.

5 ДЕН

Закуска. Възможност за разходка с корабче по Босфора. Отпътуване за България .

РЕЗЕРВАЦИЯ